Loonwerk en recycling

U kunt bij Huizinga Stitswerd ook terecht voor grond- en sloopwerkzaamheden (met eigen materieel en deskundig personeel) of de verhuur van machines. Ook verzorgen wij de recycling van houtafval, het leggen van stelconplaten (met voorbereiding) en alle voorkomende (loon)werkzaamheden op of om bouwplaats, bedrijf of boederij.

Voor transportwerkzaamheden hebben wij eigen vervoer, waaronder een eigen dieplader en kieper. Ook kunnen we transport (bijvoorbeeld met onze trailer met schuifzeil) in opdracht van derden doen dankzij onze NIWO vergunning.

Veel voorkomende werkzaamheden

Hieronder kunt u een overzicht bekijken van veel voorkomende werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd voor onze klanten op het gebied van loonwerk en recycling. Maar uiteraard is maatwerk altijd bespreekbaar.

Grond- en sloop werkzaamheden

Diverse grondwerkzaamheden, zoals: aan- en afvoer van grond, zand, grind en puin, sloopwerkzaamheden, het maken of verbreden van dammen of het aanleggen van riolering.

Verhuur machines en/of personeel

Wij bieden de mogelijkheid om onze machines (met of zonder gekwalificeerd personeel) te huren. Uiteraard kunnen wij daarbij ook voor het transport van en naar uw locatie verzorgen.

Recycling van houtafval

Uw houtafval kunnen wij uitstekend recyclen, onder andere in de vorm van houtsnippers, welke wij ook te koop aanbieden. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om het houtafval bij u op te halen.

Voor vragen over onze loon- en recycle werkzaamheden kunt u contact opnemen met Martijn Huizinga, zowel telefonisch (06 - 29 981 006) als per e-mail. Martijn helpt u graag verder met uw (specifieke) vragen.