Constructie- en aanhangerbouw

Al 25 jaar verzorgt Huizinga Stitswerd de fabricage en het herstel van diverse (staal)constructies in Noord-Nederland. Veel ā€˜langzame transportmiddelenā€™ worden bij ons compleet gereviseerd.

Denk hierbij aan aanhangers, diepladers, boottrailers, wipkarren, kisten- en balenwagens. Al deze transportmiddelen kunnen ook compleet nieuw geleverd worden, kant en klaar gespoten in Ć©Ć©n van onze eigen spuitcabines en desgewenst bij u op locatie bezorgd met onze eigen vervoer.

Mogelijkheden

Bekijk hieronder een korte impressie van de constructie mogelijkheden bij Huizinga Sitswerd. Heeft u een ander (maatwerk) project? Geen probleem, ook daar helpen we u graag mee.

Restauratie

Wij restaureren onder andere onderdelen van (landbouw)machines, klein constructiewerk als spanten en hulpconstructies of zelfs gietijzeren delen.

Lassen

Wij zijn een vertrouwd adres voor het laswerk aan staal, gietijzer- en roestvrijstaal in alle soorten en maten. Ook eigen ontwerpen en ideeƫn kunnen hierbij worden gerealiseerd!

Levering materialen

Ook zijn wij een verkoopplaats van materialen in alle soorten en maten. Van kleine, losse staalconstructies tot aanhangers en uiteraard ook volledige maatwerk constructies.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden (voor maatwerk vraagstukken) of wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder, zowel telefonisch als per e-mail.